Työskentely Lisäkenttien kanssa
Päivitetty yli viikko sitten

kaikki tietotyypit löytyvät vaakatasolta ja sisältävät lisäkenttiä

Kun luot lisäkentän, sinun on määritettävä useita vaihtoehtoja:

Tyyppi:
Valittavana on 9 kenttätyyppiä, ja sinun on päätettävä huolellisesti, minkä tyypin valitset, koska tätä suhdetta ei voi muuttaa heti, kun tiedot ladataan järjestelmään menettämättä tietoja.

VAROITUS: Jos järjestelmässä on jo täytettyjä tietoja, Lisäkenttien muokkaaminen voi vaikuttaa olemassa oleviin tietoihisi.

Paikka

Paikka antaa sinun määrittää järjestyksen, jossa kentät näkyvät näytöllä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei ole tarkoitus luoda lisäkenttiä siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät.

Jos valitset sijainnin etuliitteellä Piilota, vain käyttäjät, joilla on oikeus tarkastella ja/tai muokata piilotettuja kenttiä, voivat nähdä sen. Tämä on hyödyllistä, koska voit määrittää näyttöjärjestyksen, joka sekoittaa piilotetut ja tavalliset kentät luodaksesi logiikkaa käyttäjille, jotka voivat nähdä molemmat.

Kentän nimi

Tämä on kentän nimi. Suosittelemme, että käytät vain yleisiä numeroita ja kirjaimia.

Otsikko yläpuolella

Toisessa avattavassa luettelossa sijaintisarakkeessa voit määrittää välilyönnin, erottimen tai tekstin kentän yläpuolelle. Jos valitset tekstin värin, sinun on määritettävä itse teksti.

Tapa

Vakio lisäkentät

Mukautettujen kenttien yleinen tila on oletusarvo. Tämä tarkoittaa, että kaikki Käyttäjät voivat nähdä ja muokata kenttää (mutta vain niiden tietojen osalta, joihin he ovat saaneet pääsyn), ja kentän täyttäminen on valinnaista.

Pakolliset lisäkentät

Jos määrität mukautetut kentät pakollisiksi, se on täytettävä, kun napsautat Tallenna, muuten näet varoituksen, että muutoksia ei voi tallentaa ilman, että kenttää on täytetty.

alasvetolistojen pakollisen vaihtoehdon käyttäminen käsittelee "-"-merkkiä tyhjänä arvona. Numeerinen arvo (kokonaisluku), joka koostuu 0:sta ja valitsemattomasta valintaruudusta, tulkitaan myös tyhjäksi

Vain luku lisäkentät

Kenttä voidaan asettaa vain näkyväksi. Tästä on hyötyä, jos esimerkiksi API tai Autoupdater päivittää kentän. On mahdollista tuoda tietoja Vain Luku -kenttään, jolloin tiedot näkyvät käyttäjille, mutta niitä ei voi muuttaa tai poistaa.

Piilotetut lisäkentät

Nämä ovat täysin piilossa kaikilta käyttäjiltä, ​​ja niitä käytetään yleensä vain API:n yhteydessä

Ohjeet

Tässä osiossa sinun on määritettävä valitun kenttätyypin parametrit

ID
Tämä on vain tiedoksi, eikä käyttäjä voi muokata sitä. Jos käytät API- tai verkkosivustointegraatiota, tarvitset tämän tunnuksen, jotta voit yhdistää tiettyyn kenttään.