Kaikki kokoelmatSaapumissivut /landing pages
Saapumissivut /(landing pages) esittely
Päivitetty yli viikko sitten

Virtaviivaista tietoprosessejasi saapumisssivuilla

Saapumissivujen avulla voit antaa asiakkaillesi ja yhteyshenkilöillesi oikeuden tarkastella ja päivittää valittuja tietoja webCRM-järjestelmässäsi.

Voit ajatella saapumissivuja webCRM-sivuina asiakkaillesi ja kontakteillesi, joilla on rajoitettu pääsy tietoihin joihinkin webCRM-järjestelmäsi osiin. Voit myös ajatella saapumissivuja yrityksesi verkkosivuston laajennuksena, joka mahdollistaa kaksisuuntaisen viestinnän verkkosivustosi vierailijoiden kanssa webCRM-järjestelmäsi tietojen perusteella.

Voit määrittää ja käyttää saapumisssivuja ilman erityistä HTML-tai ohjelmointitaitoa. Jos haluat hyödyntää edistyneempiä suunnitteluominaisuuksia, HTML:n ja CSS:n perustiedot ovat hyödyllisiä. Ota yhteyttä webCRM:ään, jos tarvitset apua.

Yhteyshenkilösi voi käyttää aloitussivuja kahdella tavalla:

Sähköpostien linkeistä, jotka lähetät Henkilöille webCRM:n kautta

Web-sivustoltasi, joka voi sisältää portaalin

Esimerkkejä aloitussivujen tyypillisestä käytöstä voivat olla:

Luo uusia uutiskirjeen tilauksia verkkosivustolta

Asiakkaasi voivat luoda tukitapauksia ja nähdä meneillään olevien tapausten tilan

Portaalin luominen, johon asiakkaasi voivat kirjautua sisään

Asiakastietojen päivittäminen webCRM:ssä

Katso tästä saapumissivujen esitttely