Saapumissivut: konfiguraatio
Päivitetty yli viikko sitten

Voit määrittää saapumissivut siirtymällä kohtaan konfiguraatio → Integraatio → Saapumissivut.
suora linkki: https://app.webcrm.com/Configuration/Integration/LandingPages/LandingPagesList.aspx

Saatavilla on monia erilaisia saapumissivuja sen mukaan, mitkä tietotyypit olet ottanut käyttöön webCRM-järjestelmässäsi.

Voit luoda niin monta saapumissivua kutakin tyyppiä kuin haluat

Teemat

Ennen kuin voit käyttää saapumissivuja, sinun on määritettävä teemat. Siirry kohtaan Konfiguraatio --> Integrointi --> saapumissivuja --> ja napauta Teemat kuvan oikealla puolella. Teemat-osion yläosa havainnollistaa teeman elementtejä ja tyylejä.

Voit ladata kuvan, jonka haluat ylimpään grafiikkaan, jota käytetään aloitussivun otsikkona.

Voit valita kirjasimet, joita haluat käyttää aloitussivun eri osissa.

Voit ottaa käyttöön Organisaation/henkilön tiedot -osion, joka näyttää aloitussivua katselevan organisaation/henkilön tiedot, mukaan lukien kuva ja/tai logo. Voit myös olla näyttämättä tätä osiota.

Teeman alaosassa on yksityiskohtaiset asetukset. Valinnaisen Bodystyle-toiminnon avulla voit lisätä taustalle kuvan, esimerkiksi jonkinlaisen kuvion. Kun tällainen tyyli lisätään, taustaväriä ei käytetä.

Esimerkki bodyn tyylistä:

Valinnaisen HTML-otsikon ja alatunnisteen avulla voit lisätä HTML-koodia haluamallasi tavalla. Se voi olla esimerkiksi sarja valikkopainikkeita, jotka ovat identtisiä verkkosivustosi kanssa ja jotka antavat käyttäjälle mahdollisuuden käyttää verkkosivustoasi suoraan tai navigoida takaisin verkkosivustollesi, jos se on Uusi kontakti -aloitussivu.

Huomautus HTML-koodisi sijoitetaan taulukkoelementtiin: [oma koodi]

Voit muuttaa ja käyttää vain oletusfontteja ja voit halutessasi lisätä niihin omia mukautettuja kirjasimia.

Jos haluat nähdä esimerkin suunnittelemistasi aloitussivuista, valitse henkilö. Tähän henkilöön liittyviä tietoja käytetään esimerkkeinä sivun esikatseluun.

Älä käytä iframeja

Integroidaksesi verkkosivustoosi, voit lisätä painikkeen tai linkin, joka avaa saapumissivun uuteen ikkunaan tai samaan ikkunaan.

Teknisesti voit upottaa aloitussivulinkin omalle verkkosivustollesi I-frameen, mutta Safari ja Internet Explorer estävät I-kehysten käytön istuntojen suorittamiseen muussa kuin pääikkunan toimialueella. Vierailijoiden on siten alennettava selaimensa oletustietosuoja-asetuksiaan, jotta se toimisi, mikä ei ole realistista.