Kaikki kokoelmatSaapumissivut /landing pages
Saapumissivut: Tarkastele/päivitä tietoja
Päivitetty yli viikko sitten

Käytettävissä on saapumissivut (landing pages) jokaiselle tietotyypille, jonka olet ottanut käyttöön webCRM-järjestelmässäsi.

Organisaatiot / Henkilöt

Tehtävät

Kokoukset

Tarjous

Tilaukset

Tuotteet

Tukitapaukset

Näiden eri saapumissivujen kokoonpano on melko yhtenäinen ja ne voidaan lähettää sähköpostitse olemassa oleville webCRM:n henkilöille. Se tehdään lisäämällä webCRM:n sähköpostimalleihin yhdistämiskenttä, jossa on linkki aloitussivulle. Näitä saapumissivuja voidaan käyttää myös portaalisivuina.

Kirjoita teksti ja valitse fontti, jota haluat käyttää Lähetä-painikkeelle ja viestille, jonka käyttäjä saa lähettämisen jälkeen.

Voit asettaa linkin vanhenemaan automaattisesti muutaman päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä.

Tietylle webCRM-käyttäjälle voidaan lähettää sähköpostilla ilmoitus aina, kun yhteyshenkilö on käyttänyt aloitussivua. Voit päättää, päivittääkö yhteyshenkilön syötteen todelliset tietokentät webCRM:ssä vai kirjoittaa päivitetyt tiedot toimintalokiin vai molempia. Sivu voi myös automaattisesti luoda tai päivittää tehtävän.

Voit aktivoida valitut raportit, jotka henkilö näkee. Suunnittele raportti kuten mikä tahansa muu raportti webCRM:ssä ja aktivoi se saapumissivulla.

Voit valita saapumissivulla näytettävät tiedot ja määrittää, täytyykö kenttä täyttää, päivittää vai vain näyttää. Tämä sisältää mahdollisuuden ladata ja lähettää asiakirjoja.

Voit myös sisällyttää muita tietokenttiä. Näitä tietoja ei ole liitetty tiettyihin tietokenttiin webCRM:ssä, ja syöte näytetään vain sähköposti-ilmoituksessa ja toimintalokissa.

Lopuksi voit kirjoittaa vapaata tekstiä sivun ylä-, keski- ja alaosaan. Se on hyödyllinen opastettaessa vierailijaa saapumissivun käytössä.

Kun vierailija klikkaa Lähetä-painiketta (muista, että voit muuttaa painikkeen tekstiä), sinulla voi olla sivu, jossa on lisätietoja. Tämä vahvistaa vierailijalle, että hänen lähetyksensä onnistui ja voit antaa vierailijalle lisäviestin. Se voi näyttää alla:

Katso webinaari aiheesta