Saapumissivut: portaali
Päivitetty yli viikko sitten

Käytä portaalin saapumissivuja, jos haluat tarjota asiakkaillesi portaalin, jotta he voivat kirjautua sisään milloin tahansa ja valita useista tarjoamistasi vaihtoehdoista. Jos haluat tukea useita kieliä, sinun on luotava portaalisivu jokaiselle kielelle.

Linkki portaalin saapumissivulle on tarkoitettu kopioitavaksi verkkosivustollesi tai lähetettäväksi sähköpostilla yhteyshenkilöille. Tämän HTML-koodi näkyy näytön yläosassa. Ensimmäinen HTML-koodi avaa aloitussivun samaan ikkunaan/välilehteen, kun taas toinen HTML-koodi avaa aloitussivun uuteen ikkunaan/välilehteen.

Voit valita kirjautumissivun käyttäjätunnuksena käytettävän henkilön sähköpostiosoitteen, matkapuhelinnumeron tai nimen. Suosittelemme käyttämään sähköpostiosoitetta käyttäjätunnuksena.

Jos haluat, että uusi yhteystieto luodaan Henkilöksi webCRM-järjestelmääsi Kirjautumissivulta, valitse mitä Uusi yhteystietotyypin saapumissivua käytetään tähän tarkoitukseen.

Voit sallia kaikkien henkilöiden pääsyn Portaalisivulle tai voit rajoittaa lähdön henkilöihin, jotka täyttävät tietyt valitsemasi kriteerit. Voit muuttaa kaikkia portaalissa käytettyjä testejä.

Jokainen portaalisivu tukee 1–15 luomaasi saapumissivua.

Jokaiselle vaihtoehdolle on saatavana lisäasetuksia

Valitset tälle vaihtoehdolle käytettävän aloitussivun.

Voit valita tilan, joka rajoittaa tietojen käyttöä.

Voit valita, näkeekö Henkilö vain tietoja.

Esimerkki portaalista

Organisaation asetukset

Normaalisti valitsisit Organisaatio = Oma, mikä tarkoittaa, että vain henkilön organisaatioon kuuluvat tiedot ovat käytettävissä. Voit myös valita liittyviä organisaatioita, jos olet ottanut suhteet käyttöön järjestelmässäsi. Siinä tapauksessa voit valita kaikki asiaan liittyvät Organisaatiot tai rajoittaa sen tietyntyyppiseen suhteeseen, jonka olet määrittänyt järjestelmässäsi, esim. Tytäryhtiö.

Liittyvien Organisaatioiden käyttö avaa useita mahdollisuuksia, mm.

Jos käytät kiinteistöpalvelua useiden siihen liittyvien palveluorganisaatioiden ja henkilöiden kanssa, voit käyttää suhteita liittääksesi nämä organisaatioihin, joita he palvelevat. Portaalin avulla voit jakaa palvelutehtäviä ja antaa palveluhenkilöille palautetta.

Salasana
Voit luoda ja muokata salasanan Henkilön sivulla webCRM-järjestelmässäsi.

Jos henkilö on syöttänyt väärän salasanan, voit nollata väärän koodilaskurin Access status -kentässä. Salasanan vähimmäispituus on 6 merkkiä ja järjestelmä erottaa pienet ja isot kirjaimet.

Jos Henkilölle ei ole asetettu salasanaa, Portaali luo automaattisesti satunnaisen salasanan ja Henkilö voi lähettää sen sähköpostiisi, jos henkilölle on olemassa kelvollinen sähköpostiosoite webCRM:ssä.

Salasanan lähettäminen sähköpostitse on mahdollista vain, jos webCRM:ssä voidaan tunnistaa yksilöllinen henkilö käyttäjätunnuksen perusteella. Jos yhdellä tai useammalla henkilöllä ei ole samaa käyttäjätunnusta webCRM:ssä, portaali ei voi lähettää koodia sähköpostitse. Se voi esim. jos henkilöitä ei ole vielä luotu tai jos henkilöt ovat paikalla useita kertoja, esimerkiksi eri yhtiöissä.

Jos salasana on väärä, kirjautumissivu näyttää tältä: