Kaikki kokoelmatTarjousrivitTarjousrivit
Tarjousrivien konfigurointi

Lue täältä, kuinka voit määrittää tarjousrivejä webCRM:ssä sekä sisäisesti että ulkoisesti

Päivitetty yli viikko sitten

WebCRM:ssä sinulla on mahdollisuus itse päättää, miltä tarjousrivien tulee näyttää järjestelmän sisäisesti ja ulkoisesti, kun esim. tarjouksen on mentävä asiakkaalle.

Siirry kohtaan konfiguraatio --> lisäkentät --> Tuotteet --> Paina linkkikuvaketta / Tarjousvalikon tiedot - asetukset

Ensimmäinen asia, jonka näet tällä sivulla, ovat näyttöasetukset.

Täällä voit muuttaa terminologiaa, lisätä tai poistaa arvojen desimaalipisteitä ja valita tai poistaa valinnan mitkä arvot haluat näkyvän tarjousriveilläsi.

Seuraava ruutu, jonka näet, on "Sisäiset sarakkeen asetukset". Täällä voit määrittää tarjousrivien näyttämisen webCRM:ssä - tämä näkymä näkyy siis vain webCRM:ssä, ei lähetettäessä tarjousrivejä esim. asiakkaat pois järjestelmästä.

Valitse esim. mitkä tiedot haluat näkyvän tarjousrivien yhteenvedossa.

Voit vetää ja pudottaa eri sarakkeita järjestyksen mukaan

Voit lisätä ennalta määritettyjä sarakkeita painamalla sinistä plusmerkkiä tarjousrivien oikealla puolella.

Sivun viimeinen otsikko on "Ulkoiset sarakeasetukset", joka on webCRM:stä lähetettävien tarjousrivien asetukset. Se voi esim. olla, kun lähetät tarjouksen asiakkaalle.

"Ulkoisen sarakkeen asetukset" toimivat kuten "Sisäiset sarakeasetukset".