Kaikki kokoelmatRaportit
Sähköposti: Poista Bounced-kenttä
Päivitetty yli viikko sitten

Eri syistä, kuten tilauksen peruutustoimenpiteestä, webCRM:ssä oleva henkilö voi merkitä järjestelmään Sähköpostin bounced kentän. Tämä merkki tarkoittaa, että henkilö ei enää saa joukkosähköpostiviestejä.

Henkilö, jolla on merkityt kentät, näkyy edelleen Raportissa niin kauan kuin henkilö täyttää kaikki ilmoitetut kriteerit - mutta lähetettäessä joukkosähköpostia, tämä henkilö ei kuulu vastaanottajaluetteloon.

Jos haluat poistaa merkinnän (tai lisätä merkinnän), sinun on luotava yleiskatsaus seuraavilla asetuksilla ja tietokentillä massamuokkausta varten.

Raportti näyttää kaikki webCRm:n yhteyshenkilöt, jotka oli merkitty Estä joukkosähköpostit -kentissä. Jos haluat muuttaa tätä merkkiä massamuokkauksella, sinun on aktivoitava Lisäasetukset. Löydät sen Yleinen-välilehdeltä alla olevan kuvan mukaisesti.

Napsauta Tallenna ja sitten avaa Raportti näyttääksesi raportin jälkeenpäin. Kun näet raportin, siirry kohtaan Toimenpiteet --> Muokkaa.

valitse se kenttä jota haluat muokata

Jätä valintaruutu valitsematta, jos haluat poistaa olemassa olevan merkin, ja napsauta Muokkaa. Tyypillisesti kun raportti näytetään jälkikäteen, se on tyhjä, koska järjestelmässä ei ole enää henkilöitä, jotka täyttävät raportin kriteerit.