Kaikki kokoelmatwebCRM
Tietojen salaus ja katastrofipalautus

Onko henkilötiedot anonymisoitu, pseudonyymisoitu tai salattu tallennuksen ja/tai siirron aikana?

Päivitetty yli viikko sitten

Kyllä – webCRM:ssä käytämme Azure SQL:n Transparent Data Encryption (TDE) -salausta tietokantoihimme tallennetuille asiakastiedoille. Järjestelmää käytettäessä (tietojen siirtämisessä asiakkaalle) pakotamme HTTPS:n vähintään TLS-versiolla 1.2.

Käytämme Azuren tarjoamia työkaluja järjestelmän valvontaan ja saatavuuden varmistamiseen. Live-tietokannat käyttävät paikallisesti redundanttia tallennustilaa varmistaakseen saatavuuden ja tietojen eheyden laitteistovian sattuessa. Varmuuskopiot käyttävät georedundanttia tallennustilaa (Pohjois-Euroopan parillinen alue - Irlanti) katastrofipalautukseen.