Budjetit

Opi luomaan ja määrittämään budjetteja webCRM:ssä

Päivitetty yli viikko sitten

Luo ja valitse budjettityyppi

Kun luot budjettia webCRM:ssä, voit valita seuraavista budjettityypeistä (se voi näyttää erilaiselta järjestelmässäsi aktivoitujen ominaisuuksien mukaan):

Kun määrität budjetin webCRM:ssä, voit valita seuraavista budjettityypeistä (se voi kuitenkin näyttää hieman erilaiselta järjestelmässäsi, jos kaikkea ei ole aktivoitu):

Myyntimahdollisuus Vastuullinen

Myyntiputki 1. vastuussa

Täällä valitset myyjän/käyttäjän webCRM:ssä, ja budjetti mitataan kaikilla myyntimahdollisuuksilla, joissa käyttäjä on vastuussa.

myyntiputki varavastuussa

Täältä valitset myyjän/käyttäjän webCRM:ssä, ja budjetit mitataan kaikilla myyntimahdollisuuksilla, joissa Käyttäjä on varavastuussa.

Myyntimahdollisuus vastuullinen tai varavastuullinen

Täältä valitset myyjän/käyttäjän webCRM:ssä, ja budjetit mitataan kaikilla myyntimahdollisuuksilla , joissa Käyttäjä on vastuussa tai varavastuussa.

Vastuullinen organisaatio

Organisaatio 1vastuussa

Täältä valitset myyjän/käyttäjän webCRM:ssä, ja budjetti mitataan kaikissa myyntimahdollisuuksilla, joissa käyttäjä on vastuussa putkilinjan organisaatiosta.

Organisaatio varavastuussa

Täältä valitset myyjän/käyttäjän webCRM:ssä, ja budjetti mitataan kaikissa myyntimahdollisuuksilla, joissa käyttäjä on varavastuussa myyntimahdollisuuksien organisaatiosta.

Organisaatio vastuussa tai varavastuussa

Täällä valitset myyjän/käyttäjän webCRM:ssä, ja budjetti mitataan kaikissa myyntimahdollisuuksilla, joissa käyttäjä on joko vastuussa tai varavastuussa myyntiputken organisaatiosta.

HUOMAA: Budjetti ei mittaa myyntiputken vastuuhenkilöä tässä budjettityypissä.

Organisaation alue

Täällä näet mahdollisuuksia ja tilauksia, jotka liittyvät organisaatioihin tietyillä alueilla. Useampaa kuin yhtä aluetta voidaan käyttää.

Organisaation tyyppi

Täältä näet myyntimahdollisuudet ja tilaukset organisaatiotyypin perusteella.

Organisaatiotoimiala

Täältä näet myyntimahdollisuudet ja tilaukset, jotka perustuvat organisaatiotoimialaan.

Organisaation tila

Täältä näet myyntimahdollisuudet ja tilaukset organisaation tilan perusteella.

Erityinen organisaatio

Tässä määrität budjetin yhdelle asiakkaalle/organisaatiolle.

Kaikki mahdollisuudet + tilaukset

Tämä tyyppi sisältää kaikki mahdollisuudet ja tilaukset webCRM-järjestelmässäsi.

Aseta tavoitteesi

Välilehdellä "Myyntitulot" voit muokata budjetin alkamispäivää, ajanjaksoa ja kestoa.

Tässä asetetaan myös budjettitavoitteet. Tämä voi olla sekä tuotto että bruttokate (GM), jos käytät näitä webCRM:ssä. Lisäksi on mahdollista kirjoittaa joko kokonaistulot ja Kate ja valita "Jaa kokonaissummat tasaisesti" tai voit kirjoittaa eri tavoitteet jokaiselle kuukaudelle alla olevan kuvan mukaisesti.

Pääsy
Pääsy-välilehdellä voit asettaa budjetin käyttörajoituksia.

osasto

Salli vain tietyn osaston käyttäjien käyttää budjettia.

Käyttöoikeustaso

Valitse, millä käyttöoikeustasoilla on oltava pääsy budjettiin. Voit valita useamman kuin yhden.

Alue

Jos olet tehnyt budjetin organisaatioille tietyllä alueella, voit rajoittaa pääsyrajoitukset vain käyttäjiin, joille on myönnetty pääsy valituille alueille.

Vähimmäistaso

Täällä voit valita vähimmäiskäyttöoikeustason, jolla on pääsy budjettiin, ja kaikilla tämän tason yläpuolella olevilla käyttöoikeustasoilla on pääsy budjettiin.

Käyttäjälle

Anna tietylle käyttäjälle pääsy budjettiin.

Budjettinäkymä

Kun budjetit näkyvät etusivulla, voit napsauttaa eri näytettyjä arvoja valitaksesi mitä haluat nähdä budjetissa. Tämä voidaan tehdä sekä voitetun, painotetun ennusteen että painottamattoman ennusteen kanssa.
Etusivulta löytyy budjetti kehys, josta voit lisätä budjetit näkymään.

Budjetin arvot voidaan näyttää viemällä hiiren osoitin eri kaavioiden päälle.