Kaikki kokoelmatAutomaatio
Automaatio:esittely
Päivitetty yli viikko sitten

katso esittely ja ohjevideo

Tervetuloa automaatioon! WebCRM:n toiminto, jonka avulla voit määrittää automatisoituja työnkulkuja järjestelmässäsi. Se voi esim. olla ilmoitus tilauspäällikölle tilauspäivän ylityksestä tai sähköposti-ilmoitus tietystä asiakasryhmästä vastaavalle henkilölle, jos uusi asiakas rekisteröidään.

Ilmoitusten ja sähköpostien lisäksi Automation voi myös luoda tehokkaamman työnkulun täyttämällä kentät automaattisesti tiettyjen laukaisimien ja säännösten perusteella.

Löydät Automaatio-toiminnon Työkalut-valikosta alla olevan kuvan mukaisesti.

Luo ensimmäinen automaatio

Luo automaatio painamalla sinistä + -kuvaketta kuvan oikealla puolella alla olevan kuvan mukaisesti.

Anna seuraavaksi automaatiollesi nimi ja valitse Triggeri. Triggereitä on kahta eri tyyppiä. Toinen on Tietotyyppi tapahtuma ja toinen on manuaalinen.

Tapahtumatriggerillä automaatio käynnistyy määritetyllä toiminnolla, kun taas Manuaalinen triggeri luo painikkeen, jonka avulla voit käynnistää kulun manuaalisesti.

Aktiivinen tai Lopetettu

Lopuksi voit tietysti aktivoida automaation tai pysäyttää sen. Löydät Aktivoi/lopeta-toiminnon jokaisen automaation oikealta puolelta.

Tila ja lokit

Kun käytät automaatiota, näet tilan ja lokit. Nämä tiedot antavat sinulle läpinäkyvyyden nähdä, onko automaatio onnistunut vai onko se mahdollisesti epäonnistunut. Löydät tilan ja lokit Toiminnot-painikkeen oikealta puolelta, kun olet automaation sisällä.

Tila ja lokit -kohdassa voit tarkastella erilaisia ​​tietoja automaatiostasi:

Valitse näytetyille automaatioille ajanjakso

Valitse, minkä tilan haluat näyttää; esim. Onnistui tai Epäonnistui.

Katso automaation eri ajokertojen tila

Katso yksittäisen työn alkamis- ja lopetuspäivämäärä ja -aika

Katso, millä entiteetillä kulkua ajettiin

Katso myös, kuinka monta toimenpidettä kyseisessä virtauksessa on tehty

Napsauttamalla yhtä näkemästäsi virrasta saat ponnahdusikkunan, josta näet automaatiotapahtuman kohdat ja mahdollisesti missä automaatio on havainnut virheitä.