Kaikki kokoelmatRaportit
Vie tietoja webCRM:stä
Päivitetty yli viikko sitten

Tarvitseeko sinun viedä tietoja webCRM:stä? Sitten sinun on luotava vienti raportilla. Alla olevassa esimerkissä aloitamme "Asiakkaat"-tyyppisten organisaatioiden viennistä.

1)Siirry rataskuvakkeeseen oikeassa kulmassa ja napauta Työkalut.

2) Paina oikealla puolella olevaa sinistä + luodaksesi raportin tätä tarkoitusta varten.

3) Anna Raportille nimi ja valitse yritykset-tietotyyppi. Jos haluat mukaan henkilöt, jonka haluat viedä, tietotyypin on oltava henkilöt

4) Luomisen jälkeen voit määrittää suodatuksen. Jos haluat viedä kaikki webCRM:n organisaatiot, sinun ei tarvitse määrittää suodattimia. Tässä esimerkissä käytän vain organisaatioita, jotka ovat tyyppiä: Asiakkaat. Siksi valitsen tietokentässä, että tämä on tyypin I suodatin. Kriteerin on tällöin oltava "= yhtä suuri" ja lopuksi vastattava arvoa "Asiakas".

5) Paina oikealla puolella olevaa sinistä Tallenna-painiketta ja paina sitten valkoista Raportti-painiketta nähdäksesi suodatuksen tulokset.

6) nyt näet raportin tulokset jos haluat lisätä enemmän sarakkeita näkymään voit lisätä niitä täältä. voit järjestää sarakkee vetämällä listanäkymässä

7) Exceliin vienti onnistuu kohdasta toimenpiteet - vie

8) Näet ponnahdusikkunan, jossa voit valita, kuinka haluat viedä. Esimerkiksi CSV- tai Excel-tiedostolle ja haluatko säilyttää tavan, jolla tietosi näkyvät yleiskatsauksessa viennin aikana.

Jos haluat viedä muita tietotyyppejä webCRM:stä, sama menettely pätee niihin. Jos sinulla on kysyttävää viennistäsi, olemme tietysti valmiita auttamaan sinua.

Täältä lisää raporttien käytöstä