Saapumissivut: avaa asiakirja
Päivitetty yli viikko sitten

Ei periaatteessa ole mahdollista ladata aloitussivulle vakioasiakirjaa, jonka useat asiakkaat voivat ladata. Voit kuitenkin lisätä linkin ladataksesi asiakirjan, jossa on HTML-linkki.

HTML-linkin luomiseksi meidän on ensin luotava linkki asiakirjaan ja lisättävä se sitten aloitussivulle. Siksi prosessi koostuu seuraavista vaiheista:

1)Luo malli webCRM:ssä vanhalla editorilla (ei muotoa Drag&Drop)

2) Sinun on lisättävä malliin asiakirja, jonka haluat asiakkaiden voivan ladata

3)Paina sitten kolmea pistettä editorin oikealla puolella ja valitse koodinäkymän näyttäminen.

Kopioi HTML-teksti alla olevan kuvan mukaisesti – muista, että sinun tulee kopioida vain linkki itse asiakirjaan.

Siirry saapumissivuilla käyttämääsi teemaan valitsemalla konfiguraatiot--> Integrointi --> Saapumissivut --> Teemat

Lisää linkkisi kohtaan <body> ennen lisäystä ja </body> lisäämisen jälkeen.

Aloitussivusi alatunnisteessa pitäisi nyt olla linkki, jotta asiakirja latautuu automaattisesti, kun linkkiä napsautetaan.