Alle samlingerE-post
Kan ikke sende e-poster

Får du en feilmelding når du prøver å sende e-post fra webCRM?

Oppdatert over en uke siden

Får du en feilmelding når du prøver å sende e-post fra webCRM? Vanligvis ser den ut som dette:
"Kunne ikke sende mail. Prøv å logge inn med din e-mailservice igjen". Dette er enten fordi man ikke har sendt noe fra webCRM i 90 dager (der utløper det token auth som er satt opp)

Uansett om det er tilbud, møteinnkalling, massemail/nyhetsbrev du ikke får sendt ut fra webCRM, så ligger løsningen på samme sted.

Problemet kan løses ved å logge ut og inn på "Emailutsendelse innstillinger" igjen.

Se også videoguide nederst på siden.

Du trykker på dine initialer eller bildet øverst til høyre og velger Koble mail/kalender med Exchange

Her velger du dere e-postleverandør, Google/Gmail eller Exchange/Office 365, og deretter OAuth og Logg ut av Microsoft eller Logg ut av Google eller:

Når du er utlogget, skal du logge inn igjen på akkurat samme sted, godkjenne og lagre.

Deretter skal du under Sync fanen sørge for at det er valgt en leverandør under Epost - Exchange eller Google, alt ettersom hvilken konto du bruker. Heretter trykker du på Lagre og du kan nå sende ut mail igjen.

Videoguide til oppsett/logge inn på nytt med Exchange (eller Google/Gmail) i webCRM