E-post
Konfigurer Google og Gmail

Koble Gmail (e-post og kalender) till din webCRM

Oppdatert over en uke siden

Ønsker du å kunne koble din Google kalender sammen med ditt webCRM system, slik at du har mulighet til å bruke din Google konto til å sende mail via webCRM og synkronisere din kalender? Dette kan la seg gjøre på samme måte som med Exchange-integrasjonen.

Følg videoen nedenfor for å se hvordan:

Obs: Vær oppmerksom på at du aktivt må gi webCRM tillatelse til å synkronisere og redigere din kalender samt sende e-post.

De røde feltene nedenfor tillater kalendersynkronisering og redigering. Den grønne boksen nederst tillater at webCRM kan sende e-post ut fra din Gmail. Alle feltene er obligatoriske om du ønsker å sende mail ut fra webCRM samt ha kalendersynkronisering.