Alle samlingerE-post
Epost-synkronisering i Outlook

Se her hvordan du bruker webCRM's mailsynkronisering i Outlook

Oppdatert over en uke siden

Hvis du har integrert din Exchange-konto med webCRM, kan du sette opp epost-synkronisering. Det vil si at om du har en mail i Outlook, som du også vil ha tilknyttet kunden i webCRM, kan du gjøre det.
Se her hvordan du knytter din Outlook sammen med webCRM.

Når Epost-synkroniseringen er skrudd på - se hvordan her - så vil det etter ca. 30-45 min. dukke opp to mapper i din Outlook, der begge heter "webCRM sync", en i innboks og en under sendte.

Det er veldig viktig at du hverken flytter eller omdøper dem!

Hvis du har mottatt en mail fra en kunde i din innboks, som du ønsker å synkronisere til webCRM, drar du denne mailen over i sync-mappen under innboksen og venter til synkroniseringen har kjørt (ca.30-45 min).
Etter dette vil mailen gå tilbake til innboksen med tags, som viser at den er synkronisert:

På samme måte kan du, hvis du har sendt en mail fra Outlook som du ønsker å knytte til kundens webCRM, dra denne mailen fra sendt post over i sync-mappen under sendt post.

Vær oppmerksom på å flytte til rett mapper, altså fra sendt post til mappen under sendt post og fra innboksen til mappen under innboks!