Slett data via en oversikt

Trenger du å slette en rekke kunder, aktiviteter eller annet fra din webCRM?

Oppdatert over en uke siden

Om du ønsker å masseslette i webCRM, kan du gjøre det via en oversikt.

Det er viktig at du er veldig oppmerksom på hvilken type data du vil slette. Hvis det er aktiviteter, ska du velge datatype "Aktiviteter", hvis det er tilbud/pipeline skal du velge datatype "Pipeline" osv..

Om du velger "Organisasjoner" skal du være OBS på at du også sletter ALT som tilhører disse organisasjonene (kontaktpersoner,tilbud,ordrer, alt)!

I dette eksemplet skal vi slette kunder/organisasjoner. Når du har gitt oversikten ett navn og valgt datatype får du mulighet til å sette en filtrering. Om du vil ha en liste over alle organisasjoner som du har i systemet, lar du filtret stå tomt.

Ellers setter du filtrering på, så du får listen over de kunder som skal slettes, f.eks en bestemt kundetype eller annet:

Deretter skal "Tillat avanserte handlinger" skrus på under "Generelt":

For å se rapporten/oversikten, skal du trykke på "Lagre" og så "Rapport". Deretter kan du under "Handlinger" velge "Slett resultat".

Vær igjen oppmerksom på at om du har valgt datatype "Organisasjoner", så sletter du også ALT som tilhører disse organisasjoner

OBS! DETTE VALG KAN KAN IKKE ANGRES!