Alle samlingerStartside
Ny forside: Sette opp grafer
Oppdatert over en uke siden

Du kan legge til grafer basert på rapportene dine på forsiden. Det betyr at filtreringen settes opp i rapporten din, og så kan du velge å vise resultatet som en graf på forsiden din.

Du kan søke etter en spesifikk rapport i høyre side av panelet, eller du kan lage en ny rapport ved å gå til bunnen av listen, hvis den ikke allerede eksisterer (Vær oppmerksom på at den vil lede deg bort fra forsideoppsettet og til rapporter)

Når du har valgt rapporten, kan du velge utformingen av grafen ved å klikke på blyanten:

Nå kan du se forskjellige utforminger:

1. Her velger du visningstype, som i dette eksemplet er kolonner.

2. Her kan du se visningstypen du har valgt (dataene som vises her er bare et eksempel og ikke fra rapporten din).

3. I "Split by data field" velger du hva kolonnene skal deles etter, og i dette eksemplet er det "Opportunity: Lost - reason".

4. I "Plot data" velger du hvor kolonnene skal et tall per kolonne (telling) eller summering.

5. Til slutt klikker du på "Okay" for å legge til grafen på forsiden din og du kan fortsette å jobbe med de andre elementene på siden eller trykke "Lagre" og gå ut av forsideoppsettet.

Hvis du ønsker å legge til en tidsperiode eller andre kriterier, må dette gjøres i selve rapporten/oversikten slik du kjenner den.

Den ferdige grafen ser nå slik ut på forsiden: