Alle samlingerSupportmodul
Ny supportmodul - Introduksjon
Oppdatert over en uke siden

Velkommen til den nye supportmodulen i webCRM. I denne guiden tar vi deg igjennom den nye modulen og alle de funksjoner og muligheter som følger med.

Gjennomgangen tar utgangspunkt i bildet nedenfor (trykk på det for å se det i større versjon). Ditt oppsett kan være annerledes med boksene plassert på andre steder. Det kan dog endres i oppsett - se dokument for Oppsett av nytt supportmodul.

På venstre side av bildet vil du først bli møtt av en oversikt over de igangsatte support sakene i systemet. Disse er sortert etter brukerens egne support saker, alle support saker, samt de saker som ikke er tildelt en ansvarlig eller som ikke er tilknyttet en organisasjon.
Du kan trykke på de forskjellige kategoriene og så komme til en liste med hhv. dine egne saker, alle saker og de som ikke er tildelt eller tilknyttet.

Heretter kan du se generell informasjon vedrørende support saken. Feltene i denne boksen kan du velge selv - se dokument for Oppsett av nytt supportmodul.

I eksempelet nedenfor har vi valgt å ta fram hvilket Hoved produkt/service saken dreier seg om, ærendets prioritet på en skala fra 0 til 3, hvor support saken er sendt fra/opprettet, samt en evt. årsak til stenging av saken.

Dere kan få vist alle de brukerbestemte feltene dere har på support saker her.

Til slutt i venstre side av bildet vil du ha mulighet til å laste opp dokumenter til ærendet.

Samt se ærendeloggen for det pågående support saken for hele organisasjonen ved å trykke på Organisasjon historie

I midten av bildet ser du selve kommunikasjonen vedrørende support saken samt informasjon/valg som er velkjente fra andre steder i systemet.

1. Navnet på support saken (for å ha mulighet til å endre på dette, skal feltet legges til som ett brukerbestemt felt)

2. Support ærendets ID/ticket nummer/ærendenummer

3. Deadline for saken

4. Tid siden saken ble opprettet

5. Her kan du legge til support ærendet til dine favoritter og du vil deretter kunne finne den på ditt favorittikon i menybaren

6. Abonner på saken og få varsler når det foretas endringer i saken

7. Handlinger kan du velge å flytte support saken til en annen organisasjon, redigere oppsetningen (om du er admin) eller slette support saken.

8. Lagre knappen lagrer du supportsaken og den informasjonen som ligger der.
    Ved å trykke på pilen ut fra Lagre knappen kan du også velge å stenge saken.

9. Bytt mellom support sakene i systemet.

Størstedelen av supportmodulet viser korrespondansen på det pågående support ærendet.
Se dokument for besvarelse av support ærender, for ytterligere informasjon vedrørende denne del av supportmodulet

For å se selve e-posten i ett nytt vindu, kan du trykke på det lille vindusikonet for hver beskjed i chatten.

På høyre side av bildet har du opplysninger om organisasjonen og kontaktpersonen, som er tilknyttet support saken. Du kan herfra sende vanlig e-post (som ikke blir koblet til support saken), ringe ut om du har IP telefoni oppsatt, samt sende sms til kontaktpersonen.

Under kontaktinformasjonen finner du valgene for å sette deadline på supportsaken.
Samt endre en eventuell saksansvarlig (blir ikke brukt i alle systemer), Handling og Kanal.