Alla samlingarE-posttjänst
Kan inte skickar e-post

Får du ett felmeddelande, når du forsöker att skickar e-post från webCRM?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Oavsett om det är ett erbjudande, möteinbjudningar, masemails/nyhetsbrev eller annan du inte kan skicka från webCRM, finns lösningen samma ställe.

Problemat kan med största sannolikhet lösas genom att logga in på "Inställningar för att skicka e-post" igen.

Se också videoguiden längst ner på sidan. Videon är på engelska.

Du trycker på dina initialer uppe till höger och väljer "Uppsättning av e-postinställningar"

Här väljer du din e-post leverantör Google/Gmail eller Exchange/office 365.

Om du redan är inloggad, måste du logga ut, det gör du genom att trycka "Logga ut från Google" eller "Logga ut från Microsoft"

När du är utloggad, väljer du igen din e-post leverantör Google/Gmail eller Exchange/office 365, och därefter välger du "Logga in med Google" eller "OAuth" och "Logga in med Microsoft"

Härefter måste du se till att under fliken "Synk" är det väljt en leverantör under "E-post" - Exchange eller Google, beroende på vilkat konto du använder. Därefter trycker du "spara" och nu kan du skicka ut e-post igen.

Videoguide (på engelska) till inställar/loggar in på nytt med Exchange (eller Google/Gmail) i webCRM.