E-posttjänst
Konfigurera Google och Gmail
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du kunna koppla din Google-kalender till ditt webCRM-system så att du har möjlighet att använda ett Google-konto för att skicka e-post via webCRM och synkronisera din kalender? Då kan det göras på samma sätt som med Exchange-integrationen.

Se videon nedan för att se hur (Videon är engelska):

Obs: Var medveten om att du aktivt måste ge webCRM behörighet att synkronisera och redigera din kalender och skicka e-post.

De röda fälten nedan tillåter kalendersynkronisering och redigering. Den gröna rutan längst ned låter webCRM skicka e-post från din Gmail. Alla fält är obligatoriska om du vill skicka e-post från webCRM och ha kalendersynkronisering.