Alla samlingarIP Telefoni
Ställa in IP-telefoni - Telavox

Ställ in i webCRM för att ringa direkt från IP Telefoni - Telavox

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Önskas man kunna trycka på telefonnumret i webCRM, och därmed direkt ringa ut från Telavox, så måste det ställas in för varje enskild användare.

Under "SystemKonfiguration" -> "Användare" är det möjligt att redigera användaren i fråga, som ska kunna ringa direkt från Telavox.

Här hittar du fältet "Länktyp för IP-telefoni", där du väljer "Telavox".

Tryck sedan på "Spara" så kommer det nu upp ett nytt fält med "Token", som måste finnas i Telavox.

För att hitta denna Token i Telavox, gå till Telavox med denna länk:

Logga in med ditt användarnamn och lösenord och klicka på ikonen i högra hörnet som tar dig till flowsidan (om du inte kommer till detta automatiskt)

Klicka sedan på "Inställningar" > "Mitt konto"

Klicka på "Användarnamn och lösenord"

Klicka på "Hantera tokens"

Skapa ny token där "Custom integration" är markerad och kopiera den nya token

Denna token är nu insatt i webCRM under fältet "Token"