Alla samlingarIP Telefoni
Ställa in IP-telefoni - Flexfone/Myphone

Ställ in i webCRM för att ringa direkt från IP-telefoni - Flexfone/Myphone

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Utgående samtal

Önskas man kunna trycka på telefonnumret i webCRM, och därmed direkt ringa ut från Flexfone/Myphone, så måste det ställas in för varje enskild användare.

Under "Systemkonfiguration" -> "Användare" är det möjligt att redigera användaren i fråga, som ska kunna ringa direkt från Flexfone/Myphone.

Här hittar du fältet "Länktyp för IP-telefoni", där du väljer "Flexfone/Myphone".

Tryck sedan på "Spara", så kommer det nu fyra nya fält där inloggningsuppgifter från Flexfone ska anges.

OBS! Efter inmatning är det nödvändigt att logga ut och sedan logga in för att information ska registreras.

Inkommande samtal

För att Flexfone automatiskt ska söka upp ett inkommande samtal i webCRM måste det vara konfigurerat på Flexfone.

Här måste du använda system-ID, som du hittar genom att trycka på dina initialer i det övre högra hörnet.

Därefter måste du logga in på ditt Flexfone-system.

Under menypunkten "Medarbetarintegration" väljer du "Inställningar för medarbetarintegration". I fältet "Webbtjänst" för inkommande samtal måste du ange följande:

där XXXX måste ersättas av ditt webCRM-system-ID.