Alla samlingarIP Telefoni
Ställa in IP-telefoni - Totalview

Ställ in i webCRM för att ringa direkt från IP Telefoni - Totalview

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Utgående samtal

Totalview gör det möjligt för dig att ringa från webCRM genom individuella genvägar.

Detta fungerar så här:

• Agenten arbetar i webCRM och måste ringa en kund.

• Agenten använder genvägar och aktiverar ett samtal.

• Vår klient öppnar nu och ringer till kunden.

I praktiken måste du markera numret i webCRM och använda följande genvägar:

1. Tryck först på Ctrl+C

2. Sedan Alt+½

3. Nu kommer Totalview att ringa det markerade numret åt dig.

Inkommande samtal

I Totalview-klienten, gå till ”Settings>>Connect” Här skapar du en ny ”action” genom att trycka på knappen ”New”

Totalview Connect Setup öppnas.

Om webCRM ska öppnas när kunder ringer måste ”New call” väljas i avsnittet Starta när.

Om webCRM ska öppnas efter att samtalet har besvarats måste ”Call is Established” väljas i avsnittet Starta när.

I Direction väljer du ”When someone calls me” och i Numbers väljer du “External Numbers”.

I nästa avsnitt ”Start Application Configuration” måste du infoga följande url i argumentfältet:

Slutligen trycker du på "OK" så öppnas nu webCRM när en kund ringer upp dig, förutsatt att numret finns sparat i databasen.