Alla samlingarPowerBI
PowerBI - Pipline

Granskning av Pipiline dashboard

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Pipeline Dashboard

På Pipeline Dashboard kan du se 2 rapporter som visar intäkter i pipeline (ej vunna beställningar) dividerat med månader och säljare för innevarande år.

Precis som på Sales Dashboard kan du klicka på en månad och se fördelning på säljare eller klicka på en säljare och se vilka månader som är kopplade.

Du kan också se en kort video om PowerBI och webCRM här: (Videon är på engelska)

Standard dashboards

Dessa dashboards är standard och kan bara anpassas med datumfiltrering. Däremot går det att få specifika dashboards byggda som tilläggsköp, som sätts upp av våra konsulter.

Om detta är något du är intresserad av, kontakta webCRMs customer success på: csm_dk@efficy.com

Uppdateringsfrekvens

Standard dashboards uppdateras en gång om dagen, varje natt. Om du behöver dashboards som ska uppdateras i realtid kan den köpas som ett tillägg till din licens. Figurer och grafer kommer alltså att uppdateras ca. var 5:e minut.

Om detta är något du är intresserad av, kontakta webCRMs customer success på: csm_dk@efficy.com