Alla samlingarStartsida
Historik och favoriter

Hitta din historik (senast visat) och favoriter på favoritknappen i menyn, oavsett var i webCRM du befinner dig.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan alltid se din Historik (senast visat) för kunder, affärsmöjligheter, aktiviteter osv. på favorit-ikonen (4 streck med en stjärna) överst i menyn i webCRM oavsett var du befinner dig.

Din historik uppdateras automatiskt varje gång du visar eller redigerar en av entiteterna i webCRM, och du kan alltid se de 10 senaste som du har arbetat med.

Du kan se ett litet kort per post i historiken som visar t.ex. kundens/organisationens namn, typ, status, pipelinenivå, deadline, ansvarig och affärsmöjlighet-/ordernummer.

I samma meny hittar du också favoriter. Favoriter kan du lägga till genom att klicka på Stjärnikonen på t.ex. en kund, en aktivitet eller en översikt:

Därefter kommer du att hitta den genom att klicka på entiteten under menyn som innehåller historik och favoriter: