Alla samlingarAktiviteter
Aktiviteter: Ändra inställningarna (endast för administratörer)
Aktiviteter: Ändra inställningarna (endast för administratörer)

Här kan du läsa mer om hur du redigerar inställningarna i aktivitetsvyn

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ändra inställningar

Aktivitetsvyn kan redigeras av en administratör. Det gör du genom att öppna en aktivitet (det är inte viktigt vilken) och sedan klicka på "Åtgärder” och välja "Ändra inställningar”

Observera att detta endast är synligt för administratören. En vanlig användare ser bara "Kopiera" och "Flytta" under "Åtgärder".

Standardflik

Systemet kommer att visa "Aktivitetslogg" som standardflik, eftersom det är där de flesta användare arbetar.

Om du hellre vill ha "Detaljer" eller "Organisationslogg" som standardflik kan du ställa in detta under "Standardflik" när du öppnar en aktivitet (kom ihåg att logga ut ur webCRM och in igen innan det ändras):

Aktivitetstyp

Om du arbetar med olika typer av aktiviteter kan du också välja vilken aktivitet du vill ändra inställningen för:

Dra och släpp paneler: Sidofält och detaljer

Nu kan du dra och släppa de moduler som du vill visa i fliken "Detaljer". Inställningen är uppdelad i "Sidofält" och "Detaljer".

"Sidofält" är kolumnen till höger och du kan bara släppa vissa moduler här, medan andra moduler bara kan användas under "Detaljer":

På varje modul kan du klicka på pennan och sedan redigera eller lägga till fält:

Du kan skapa en inställning för dig själv och en som används av alla användare:

Videoguide