Alla samlingarDataimport
Dataimport: Steg 2 - Ladda upp fil

Hur du laddar upp din fil genom dataimport

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ladda upp din datafil

För att komma åt Dataimport, klicka på kugghjulet uppe till höger och klicka sedan på Konfiguration → Dataimport.

För att ställa in en ny dataimport klickar du på Ladda upp ny fil. På nästa sida hittar du din fil genom att klicka på Bläddra och sedan Ladda upp när du har hittat den.

När du har laddat upp filen (begränsad till en storlek på 10 MB eller 50 000 rader) kommer du att bli ombedd att validera filen.

Obs: Om du har filer som är större än gränsen måste du dela upp data i mindre filer.

Skärmdumpen visar en lista över dataimporter som tidigare har slutförts eller pågår.

Kontakta oss slutligen om du är tveksam – du ska dock vara medveten om att hjälp med dataimport sker på konsultbasis och är betald support.