Alla samlingarDataimport
Dataimport: Steg 6 - Starta import

Hur du startar din dataimport

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Starta importen

När du är säker på att du har valt alla rätt alternativ rekommenderar vi att du går igenom dem en gång till.

VARNING: Uppdateringar gjorda av befintliga data i ditt system kan inte återställas. Om du på något sätt är osäker på innebörden av de val du gjort, så är det en mycket bra idé att få en konsult att hjälpa till (detta är betald support).

För att starta importen, klicka på Starta import.

Importen ställs i kö för att slutföras. Det kommer att visas på fliken Status. Hastigheten på importen beror på storleken på data, komplexiteten i importprofilen och andra jobb som slutförs. Du kan klicka på Uppdatera status för att få en tidsuppskattning för importen.

Obs: Du kan avsluta den här skärmen nu och även logga ut från webCRM om det behövs. Din import kommer att slutföras och om du har valt att bli påmind via e-post får du ett e-postmeddelande när importen är klar.