Alla samlingarAdministrativ
Huvudinställningar: Terminologi

Namnge enheter i webCRM för dina behov och arbetsprocess

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I webCRM har du möjlighet att ändra terminologin så att den passar dina behov och arbetsprocess. Du kan implementera ditt språk från vardagen, så det gör systemet mer bekant och lätt att navigera.

Du ändrar terminologin genom att gå till Systemkonfiguration → Huvudinställningar → Terminologi.

Först markerar du språken som du vill redigera. Här blir det självklart att välja alla språk som används i systemet. Tryck på Visa text för valt språk och redigera terminologin enligt anvisningarna. Tryck till sist på Spara.

Systemet bestämmer vilken terminologi du kan ändra, och ersätter sedan namnet med det nya namnet du har valt att ge i systemet.

Exempel på alternativ terminologi:

Organisationer = kunder, företag

Typ = Företagstyp

Bransch = Bransch, Segment, Kategori

Person = Kontaktperson

Aktivitet = Uppgifter, Åtgärder

Offerter = Pipeline, försäljningsmöjligheter, erbjudanden

Möten = Avtal, Besök

Produkter = Utbildning, Evenemang