Alla samlingarAdministrativ
Huvudinställningar: Datafält

Aktivera eller inaktivera datafält på olika moduler

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Låt oss ta en titt på alternativen för att inaktivera eller aktivera datafält under varje modul i webCRM. Du hittar översikten över datafält för varje modul genom att gå till Systemkonfiguration → Huvudinställningar → Datafält.

Detta är särskilt användbart för att säkerställa att endast de datafält du behöver är tillgängliga i systemet.

Du kan bläddra igenom varje modul och kontrollera varje fält,
huvudsakligen ställa in varje fält på Visad eller Dold.

OBS: Ändringar träder i kraft direkt efter att du tryckt på Spara.

Om du har aktiverat konfigurationsgrupper ser du ytterligare ett alternativ i rullgardinsmenyn högst upp på skärmen. Det ger dig möjlighet att definiera olika fält du vill visa eller dölja per Användargrupp.

Du väljer önskad konfigurationsgrupp och lägger till önskade alternativ för denna grupp. Kom ihåg att klicka på Spara innan du fortsätter till nästa grupp.

Detta är särskilt användbart om de olika teamen eller avdelningarna i ditt företag arbetar med olika aspekter av ditt företag eller om du alternativt vill förhindra att en grupp användare ser eller redigerar specifika systemfält