Alla samlingarStartsida
Ny startsida: Performance Board (prestationstavla)

Få en överblick på dina prestationer genom att sätta upp dina personliga mål i en Performance board.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På den nya startsida kan du även lägga upp en “Performance board”. Denna är personlig och kan inte sättas upp för andra användare än dig.

Du kan lägga till flera mål i tavlan, för att få en full överblick av din egen prestation.

I exemplet ovanför har vi lagt upp 3 olika mål baserade på aktiviteter, intäkter och bokade möten. Följ instruktionerna nedan för att få hjälp med uppsättningen.

Gå till inställningar/kugghjulet som du hittar på din startsida och dra in "Performance board" dit du vill den ska hamna. Lägg till ditt första mål genom att klicka på, ”Lägg till mål”, (Add target).

Nu ska du välja den entitet du vill ställa in målet för. I detta exempel har vi valt att använda “Leveranser/Ordrar”, (Deliveries/Orders).

När du valt typ av entitet, kommer du få fram fler fält du kan fylla i. Vilka fält du fått fram varierar beroende på entieten du valt.

1. Här har vi valt entietstyp: Deliveries/Orders.

2. Vi har namngett målet

3. I fältet "Field" ska du välja fältet du vill hämta data ifrån. - i detta exempel har vi valt «revenue», (intäkter).

4. Då vi valt «revenue», kommer du även få fram ett valuta fält.

5. Målet läggs på en specifik tidsperiod. I detta exempel har vi valt 150 000 EUR. Tidsperioden är satt på månader, vilket då betyder att målet är 150,000 EUR per månad

6. Genom att aktivera: Visa föregående period, kommer du även kunna se resultatet för månaden innan.

7. Här kan du lägga till ett nytt mål

8. Klicka på "Okay” för att spara din Performance board på startsidan och fortsätt arbeta med resterande element. Kom ihåg att klicka på "Spara" när du är färdig med ändringarna på startsidan.

Med denna uppsättning, kommer din Performance board att se ut som på bild. Procentsatsen till vänster visar föregående tidsperioden och procentsatsen till höger visar nuvarnade tidsperiod.

Skillnaden mellan KPI panelerna och Performance board är att Performance Board är personlig och tittar då enbart på den inloggade användaren. Du kan bara ha en Performance Board, men du kan ha flera målvärden i den.

I KPI panelen kan du enbart sätta upp ett målvärde per panel, men du kan sätta upp flera användare/teams i en panel.