Alla samlingarE-posttjänst
Byta namn på sync mapparna i Outlook

Vill du ändra namnet på webCRM-synkroniseringsmapparna i din Outlook?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill ändra namnet på dina webCRM-synkroniseringsmappar så att de inte både heter samma namn är det viktigt att du inte bara byter namn på dem i Outlook! Då fungerar synkroniseringen inte längre.

Instället måste det ändras under användare i webCRM. Du måste vara administratör, behörigsnivå 99, for att göra dessa ändringar.

Dette görs under Systemkonfiguration -> Advändare genom att trycka på pennan bredvid den användare ändringen måste gälla för. Behörigsnivå 99 kan ändra för alla användera:

På använderan kan du ange vad mapparna ska heta istället: