Alla samlingarStartsida
Ny startsida: Sätt upp grafer
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan lägga till grafer som baserar sig på sdina rapporter på startsidan. Detta betyder att själva filtreringen läggs upp i din rapport, och du får möjlighet att visa resultatet som en graf på startsidan.

Du kan söka på specifik rapport till höger om panelen, eller så kan du skapa en ny rapport genom att scrolla till botten av listan, ifall den inte redan existerar.
(Observera att du kommer bli omdirigerad från startsidan till rapporter)

När du har valt rapporten, kan du redigera utseendet genom att klicka på pennan:

Här hittar du de tillgängliga visningsvalen, (Display type):

1. Här kan du välja hur grafen ska visas. I exemplet vi använder har vi valt kolumner.

2. Här kan du se visningstypen du valt
(datan som visas här är bara ett exempel och kommer inte från din rapport)

3. I fältet "Split by data field" väljer du hur kolumnerna ska delas up. I vårt exempel har vi valt "Opportunity:Lost - reason".

4. I "Plot data" väljer du om kolumnerna ska visas som nummer per kolumn, (antal), eller summering

5. Klicka på "Okay" om du vil lägga till grafen och fortsätta jobba med resterande element på startsidan. Vill du spara och lämna hela uppsättningen på startsidan, klicka på ”Spara”.

Om du vill lägga till tidsperiod eller andra villkor, kan du göra detta på samma sätt som tidigare via rapporten/översikten, (report/overview).

Den färdiga grafen på startsidan kommer se ut som på bilden nedan: