Kopiera en kontakt

Behöver du kopiera en kontaktperson i systemet? Vi visar dig steg för steg hur du kopierar kontakter i webCRM

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I det här fallet kanske du vill kopiera all befintlig information över till en ny person i en ny organisation – det kan till exempel vara en filial där du vill ha den högsta chefen på alla avdelningar.

Denna funktion skapar en kopia av personen i en annan organisation. Alla datafält för den aktuella personen kopieras automatiskt till den person som skapats i den andra organisationen.

Obs: Inga relaterade data såsom aktiviteter, offerter etc. kopieras eller flyttas under processen.

Gå till personen du vill kopiera, tryck på Åtgärder och välj kopiera

Du måste då söka efter den organisation du vill kopiera personen till.