Alla samlingarSupportmodul
Ny supportmodul - Setup

Här hittar du instruktioner om hur du anpassar bilden där du svarar på dina förfrågningar och hur modulerna kan flyttas runt.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Inställningen av supportmodulen kan ändras genom att gå till Atgärder -> Redigera inställningar

Här, som på förstasidan, kan du själv bestämma hur din supportmodul ska se ut genom att använda den enkla drag'n drop-funktionen. Håll ner musen på en panel och dra panelen till önskad plats.

OBS: Supportfältet (det stora vita fältet i mitten) som innehåller själva kommunikationen/mejlen kan inte flyttas eller redigeras!

Om du vill redigera en panel kan du trycka på pennan på den aktuella panelen. I det här exemplet har vi valt panelen General.

Under Skapa ny panel till höger om bilden har du möjlighet att välja vilka fält som ska visas. Du kan också lägga till fler fält genom att trycka på "+ Lägg till fält".

Om du vill ha en ny panel i din supportmodul kan du dra en panel från listan på höger sida av inställningen till modulen, som visas nedan.

När du har ställt in din supportlayout som du vill ha den trycker du på Spara för att spara din inställning. Den nya inställningen kommer då att synas i systemet.