Inställningar för Offert-/Orderrader

Här kan du läsa om hur du sätter upp offert-/orderrader i webCRM både internet och externt.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I webCRM har du möjlighet att själv bestämma hur dina offert-/orderrader ska se ut internt i systemet, samt externt när du t.ex skickar ut en Offert till en kund.

Gå till Systemkonfigurationer --> Anpassade fält --> Produkter --> Tryck på "Länk" ikonen (Offert-/Orderrader -Kopplade data)

Tryck sedan på kugghjulet i högra hörnet av bilden:

Det första du ser på på denna sidan är visningsinställningarna.

Här kan du ändra terminologin, lägga till eller ta bort decimaler på värdena och välja eller avmarkera vilka värden du vill ska synas i dina Offert-/Orderrader.

Nästa ruta du ser är "Interna kolumninställningar". Här kan du konfigurera uppsättningen för visning av Offert-/Orderrader i webCRM - denna vy kommer därför endast att synas i webCRM, och inte när du skickar Offert-/Orderrader till t.ex. kunder ut från systemet.

Välj t.ex. vilken information du vill ska synas i sammanfattningen av dina Offert-/Orderrader.

Du kan dra och släppa de olika kolumnerna efter hur du vill ha ordningen.

Du kan lägga till fler förutbestämda kolumner genom att trycka på det blå pluset på höger sida av Offert-/Orderraderna.

Sista rubriken på sidan är "Externa kolumninställningar", vilket är uppsättningen för erbjudanderader som skickas ut från webCRM. Det kan t.ex. vara när du skickar ett erbjudande till en kund.

Inställningen för "Externa kolumninställningar" är exakt samma som "Interna kolumninställningar".