Wil je een cadeaubon aanbieden?
Wil je de naam van de koper van de cadeaubon wijzigen?

Wilt u de naam van de koper van de cadeaubon wijzigen?

Laure avatar
Geschreven door Laure
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je de naam op een Wecandoo cadeaubon aanpassen? Geen probleem!

Of je nu de naam van de koper wilt veranderen of een downloadbare versie van de cadeaubon wilt, volg deze simpele stappen:

1. Inloggen: Log in op je Wecandoo-account. Mocht je problemen ondervinden met inloggen, klik dan hier voor hulp.

2. Navigeer naar 'Mijn cadeaus': Ga naar het tabblad 'Mijn cadeaus' in je profiel.

3. Selecteer de cadeaubon: Kies de gewenste cadeaubon. Klik op het pijltje aan de rechterkant van het scherm.

4. Wijzig de naam: Hier kun je de naam van de koper wijzigen en de aangepaste cadeaubon downloaden om cadeau te doen.

Ter informatie: Wij versturen de cadeaubonnen niet rechtstreeks naar de ontvanger, om de verrassing te behouden. Het is aan jou om het cadeau persoonlijk te overhandigen! 😃

Tip: Als je bij de aankoop het e-mailadres van de ontvanger en de datum waarop je het cadeau wilt geven opgeeft, kunnen wij de ontvanger op het juiste moment een subtiele herinnering sturen, zonder de verrassing te verpesten!

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te mailen op hello@wecandoo.com. We staan altijd klaar om je te helpen.

Tot ziens!

Het team van Wecandoo