En systemadministratör kan välja mellan tre olika index att jämföra företaget emot:

• Winningtemp-index: Jämför ditt index mot alla organisationer som använder Winningtemp.
  • Organisation-index: Jämför ditt index mot alla grupper i din organisation.
  • Bransch-index: Jämför ditt index mot alla organisationer inom samma bransch.

Systemadministratören kan välja vilket index som skall jämföras mot under fliken Inställningar - Temperatur - Användarvy/Adminvy. Det är möjligt att ha olika index i användarvy och adminvy.