News
Tidligere artikler
Opdateringer 1. November 2019
John Kanding avatar
Skrevet af John Kanding
Opdateret over en uge siden

Flere sprog i XpressU
Læs mere her

Dobbeltklik for at åbne en Præsentation
Du kan nu dobbeltklikke på en Præsentation for at åbne og arbejde med den. Du kan selvfølgelig stadig trække en Præsentation til Tidslinjen. Det er blot en lettere måde.

Fjernet Slet Præsentation knap
Slet knappen i Tidlinje menuen, er fjernet. Det var "for let" at kunne slette en Præsentation. Så vi har fjernet denne knap.

Skal du slette skal du gøre det på selve slet knappen på en Thumb

Klik på Ny YouTube
...går nu direkte til Youtube siden, hvor den før gik til Upload siden.

Fejlrettelser

1. Rettet fejl hvor Kontrolpanelet dukkede op efter tryk på OK knap på et Spørgeskema

2. Rettet fejl med manglende fil i Download af Præsentation

3. Rettet fejl med kopiering af det Globale link

4. Rettet fejl med "æøå" i film titler

5. Forbedret upload af film ift landscape/portrait mode

6. Upload grænse sat op til 2 GB