Titel på præsentationen
Denne vises i Biblioteket, samt på Velkomstskærmen for en Præsentation.

Besked til publikum(valgfrit)
Forklar dit publikum hvad de skal til at se i din præsentation. Denne besked vises på velkomstskærmen der visses før selve præsentationen går i gang.

Velkomstskærmen bruges ofte som vente skærm ved foredrag, inden foredraget går i gang. Men kan også blot være en indledning til en Præsentation.

Vis mit navn
Når du er laver en præsentation kan du vælge om dit navn, skal vises på velkomstskærmen

Læs mere:

Sådan holder du styr på dine medier. Om etiketter(tags)

Hvad er et hashTAG - et TAG, et #TAG - en Etikette