Du kan sende medier direkte til din XpressU konto. Fordelen er at du ikke behøver at downloade et sendt Powerpoint og derefter at logge ind på din XpressU konto, for så at uploade dit medie.

Med denne funktion sender du blot din email videre til en speciel email adresse. Så tager Xpressu de vedhæftede filer og placerer dem i de rette foldere på din XpressU konto.

Der er 2 forskellige måder at bruge denne funktion

Via dit email program

Har du en enail med en eller flere vedhæftede filer du ønske rind i Xpresse, kan du videresende den til dn unikke email for din XpressU konto.

Du finde din email adresse i menuen i højre hjørne:

Klik på Integrationer

og du finder din email her.

Har du ikke denne integration, så skriv til os på support@xpressu.dk eller kontakt os i Chatten

Via Safty Oberserver App

Safety Observer er en gratis app, som gør det nemt at indsamle oplysninger om arbejdsmiljørisici på en arbejdsplads.

App'en er gratis og kan downloades her:

Link til vejledning om brugen af Safety Observer App

https://nfa.dk/da/Vaerktoejer/Andre-vaerktoejer/Safety-observer/Vejledning