Якщо вам потрібно видалити когось з учасників команди, зробіть ось що:
Перейдіть до розділу Members у правому куті верхньої панелі.
Натисніть три крапки поруч з електронною адресою учасника.
Натисніть Revoke access to Pro.
Збережені проєкти залишаться на пристрої учасника, якщо він їх не видалить. Ви зможете відновити йому доступ пізніше, а за потреби він також зможе самостійно придбати власну ліцензію PRO.