Produkter
Abonnement
🇩🇰 Dit Zeaeye abonnement

En Zeaeye Controller kræver et aktivt abonnement.

Oliver Bardram avatar
Skrevet af Oliver Bardram
Opdateret over en uge siden

Når du køber din Controller via zeaeye.com, vælger du samtidigt dit abonnement.

Bestilling

Når du køber dit abonnement via zeaeye.com bliver du tilsendt en værdikode, der bruges når du opretter et abonnement i Portalen. Det er derfor muligt at give Controlleren og værdikoden videre som gave, hvis du ikke selv skal bruge vores setup.

Fuldt dækket – hele året

Zeaeye tilbyder et årsabonnement der løber i 12 måneder. Abonnementet fornyes hvert år, såfremt det ikke opsiges.

Sådan bruger du værdikoden i Portalen

Når Controlleren er tilknyttet skal du tilknytte et abonnement. Her skal du bruge den værdikode du er blevet tilsendt på mail.

Når du tilknytter dit abonnement skal du, selvom du allerede har betalt for en periode på forhånd, indtaste dine betalingsoplysninger, sådan at abonnementet kan aktiveres og køre videre. Du skal altså gennemgå en betaling, selvom betalingen står til 0 kr.

Hvis du ikke kan finde din værdikode kan du tjekke din spam-mappe, eller kontakte os.