Produkter
Controller
🇩🇰 Controllerens knapper
Emelie Birgersson Zeaeye avatar
Skrevet af Emelie Birgersson Zeaeye
Opdateret over en uge siden

Assistance kald

Brug denne knap for at foretage et opkald til redningstjenesten, hvis du har brug for hjælp, men ikke er i en nødssituration. Knappen skal holdes inde i 3 sekunder for at aktivere kaldet.

Power knap

Her tænder du Controlleren manuelt. Når du har aktiveret enheden, tænder og slukker den helt automatisk når du sejler ind og ud af havnen. Du kan også starte og stoppe en tur manuelt her.

S.O.S – Akut hjælp

Denne knap sætter dig i direkte forbindelse med redningstjenesten, og må kun bruges i nødstilfælde. Hold knappen inde i 3 sekunder, for at aktivere S.O.S. Guide til S.O.S kald.

Bluetooth parring

Denne knap bruges til at forbinde Controlleren med andet Zeaeye kompatibelt udstyr.