Produkter
Controller
🇩🇰 Tracking af dine ture

"Turen starter", sådan lyder det fra din Zeaeye Controller, når du forlader havnen og din tur på vandet begynder.

Emelie Birgersson Zeaeye avatar
Skrevet af Emelie Birgersson Zeaeye
Opdateret over en uge siden

Start og stop af tur

Den intelligente enhed registrerer helt automatisk når du sejler ind og ud af havnen, så du slipper for at skulle huske på at starte enheden hver gang du sejler afsted. Når du er tilbage i havnen igen, går Zeaeye Controlleren i standby tilstand, og er nu klar til næste tur.

Indstillinger i Portalen
I appen kan du lave indstillinger der dikterer hvor sensitiv din Controller skal være, og hvis den skal tracke på land. Mere info.

Notifikationer
Du får en notifikation i appen, når en tur starter. Husk at indstille at du vil modtage notifikationer fra Zeaeye appen i din mobil.

Følg din tur i appen
Når du er ude på havet kan du følge turen i vores app. Turen gemmes på din profil, sådan at du kan gå tilbage og se tidligere ture.

Deling af ture
Vi er i fuld sving med at gøre deling af ture både smartere og nemmere. Indtil da, skal de der vil følge dine ture, downloade appen på deres mobil, og logge ind med din profil. Dette er en midlertidig løsning, og vi arbejder på at få de nye delingsmuligheder søsat hurtigst muligt.