Mit Zeaeye
Din profil
🇩🇰 Hvad er Mit S.O.S ID?

Udfyld dit S.O.S ID i Portalen for at hjælpe redningstjenesten med at få fatt i de rigtige pårørende, hvis det skulle ske et uheld.

Emelie Birgersson Zeaeye avatar
Skrevet af Emelie Birgersson Zeaeye
Opdateret over en uge siden

Uanset hvis du trykker på S.O.S-knappen eller laver et assistance kald, bliver dine informationer sendt til redningstjenesten. For at hjælpe redningstjenesten hjælpe dig, har vi derfor tilføjet et S.O.S ID til din profil.

Du kan udfylde dit S.O.S ID både i appen på mobilen og i web portalen.