Produkter
Controller
🇩🇰 Indstillinger: Tur sensitivitet

Indstil hvor meget dit fartøj skal bevæge sig for at starte en tur.

Kasper Jørgensen avatar
Skrevet af Kasper Jørgensen
Opdateret over en uge siden

Din Controller starter automatisk ture, når du sejler ud.

Det er dog forskelligt fra fartøj til fartøj, hvor sensitiv denne funktion skal være. Derfor kan du selv indstille tur sensitiviteten i Portalen, så det passer til dine behov. Sensitiviteten indstilles i meter.

Du finder denne indstilling i Zeaeye Portalen, ved at gå til:

Mit setupVælg din ControllerIndstillingerTur sensitivitet

Hvilken distance passer til mit fartøj?

Der findes ikke nogen gylden distance der passer til alle fartøj, men generelt anbefaler vi, at du sætter distancen så høj muligt. Du kan med fordel følge disse råd:

Oplever du mange falske ture?

Hvis du oplever at din Zeaeye Controller starter mange falske ture af sig selv, uden at du har være ude og sejle, så kan du med fordel sætte distancen op.

Er dit fartøj fortøjet til pæle?

Hvis din båd ofte er fortøjet til pæle eller ligger uroligt i havnen, vil vi anbefale at du sætter distancen op, så ture ikke startes ved mindre bevægelser.

Bemærk!

Dine indstillinger sendes til en kø, og opdateres først på Controlleren når den henter de nyeste indstillinger.