Produkter
Controller
🇩🇰 Indstillinger: Stemme og lyd

Indstil Controllerens lyd

Kasper Jørgensen avatar
Skrevet af Kasper Jørgensen
Opdateret over en uge siden

Din Controller fortæller dig med sin stemme, når der sker noget du skal vide. Den siger bla. "Turen starter" og "Turen slutter", når du starter og stopper ture.

Hvis du ikke ønsker at Controlleren skal sige noget, kan du slå lyden fra I Controller Indstillingerne. Du kan med fordel indstille Controlleren til at være lydløs, hvis du vil bruge den som lydløs tyveri-tracker, når du ikke er ombord.

Du finder denne indstilling i Zeaeye Portalen, ved at gå til:

Mit setupVælg din ControllerIndstillingerStemme og lyd

Lydløs periode

Hvis du stadig ønsker at Controlleren skal kunne sige noget, men kun i et bestemt tidsrum, kan du benytte "Vælg lydløs periode", som giver dig mulighed for at vælge et tidsrum, hvor Controlleren er lydløs. Bemærk at det er den blå periode der definerer den lydløse periode på Controlleren.

Dette kan være en god idé, hvis du overnatter i din båd, og vil være helt sikker på at din Controller siger noget i løbet af natten.

Bemærk!

Dine indstillinger sendes til en kø, og opdateres først på Controlleren når den henter de nyeste indstillinger.