Produkter
Controller
🇩🇰 Indstillinger: Lysstyrke

Indstil lysniveauet på Controlleren

Kasper Jørgensen avatar
Skrevet af Kasper Jørgensen
Opdateret over en uge siden

Øverst på din Controller sidder der et LED lys, der indikerer Controllerens status.

LED'en justerer sig selv, baseret på lysniveauet i omgivelserne, men du har mulighed for at indstille den maksimale lysstyrke, hvis du ønsker at den generelt skal lyse kraftigere eller svagere.

Du finder denne indstilling i Zeaeye Portalen, ved at gå til:

Mit setupVælg din ControllerIndstillingerLysstyrke

Hvilket niveau skal jeg stille den på?

Hvis du sætter lysstyrken for lavt, kan LED'en være svær at se i sollys.

Det er derfor vigtigt, at du indstiller lysstyrken så du og andre ombord altid kan se hvilken farve LED'en har.

Hvad betyder de forskellige farver?

Vi har lavet en oversigt over LED'ens farver, som du også finder i det medfølgende Produktblad.

Bemærk!

Dine indstillinger sendes til en kø, og opdateres først på Controlleren når den henter de nyeste indstillinger.