Glemt kodeord

Intet problem. Sådan laver du et nyt, så du kan komme ind og læse og lytte med igen.

Tav Klitgaard avatar
Skrevet af Tav Klitgaard
Opdateret over en uge siden

Det hænder, at man glemmer sit kodeord. Vi kender det. Følg trinene nedenfor, så er du snart ombord igen.

Psst! Er du allerede logget ind, og ønsker du blot at ændre din kode, så kan du gøre det under dine medlemsindstillinger via fanebladet Profil zetland.dk.

Har du glemt dit kodeord?

Tip: Hvis du plejer at logge ind med Facebook, Google eller Apple, og har du glemt dit kodeord til dén konto, skal du gå til facebook.dk , gmail.com eller apple.com og bede om et nyt kodeord der. Hvis ikke:

• Gå ind på zetland.dk.

• Klik på LOG IND øverst til højre.

• Klik på Har du glemt dit kodeord? i boksen.

• Indtast den mailadresse, som dit aktive medlemskab er registreret med.

• Klik på Send mail.

• Åbn mailen fra Zetland med emnefeltet Nyt kodeord til Zetland.
    Tip: Hvis du ikke kan finde mailen, så tjek junk/spamfilteret. Hvis du bruger Gmail, kan den være under Sociale netværk eller Promoveringer.

• Klik på Tryk her for at ændre dit kodeord i mailen. Et nyt vindue vil åbne.

• Indtast dit nye kodeord i de to felter.

• Klik på >.

Derefter er dit kodeord opdateret, og du kan logge ind på zetland.dk og i vores app.

Virkede det ikke?

Prøv gerne igen ved at følge alle trinene i guiden.

Modtog du aldrig mailen?

Hvis du ikke modtager mailen i hverken din indbakke, junk/spam filter eller lignende, så kan det skyldes en af følgende årsager:

1. Du kom til at lave en slåfejl, da du indtastede din mailadresse og bad os sende en mail til ændring af kodeord.

2. Dit medlemskab er registreret med en anden emailadresse end den, du tastede.

3. Dit medlemskab er registreret med login med Facebook eller Google.

I de to første tilfælde kan du prøve igen. Hvis dit medlemskab er registeret med Facebook, Google eller Apple, kan du blot logge ind med det.

Hvis intet lader til at virke, så kontakt os ved at klikke på taleboblen i den grønne cirkel til højre på denne side eller skriv til os på medlem@zetland.dk.